Kuchár v Hoteli Metropol****

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
  • príprava a výdaj teplých a studených pokrmov podľa stanovených noriem, ako aj príprava technologicky náročných pokrmov a špecialít
  • príprava sendvičov, šalátov, dezertov, múčnikov a koláčov
  • zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín a stanovenej prípravy a postupov v rámci noriem
  • delenie pripravených pokrmov na samostatné porcie podľa noriem
  • aranžovanie a dekorovanie pokrmov tesne pred podávaním
  • preberanie surovín od dodávateľa, vykonávanie kvalitatívnej a kvantitatívnej kontroly tovaru, zodpovedanie za správne uskladnenie
  • zodpovednosť za pridelené pracovné prostriedky, za kuchynské náradie a vybavenie ako aj jeho predpísané používanie a údržba
  • dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a zásad HACCP
  • zodpovednosť za pridelený tovar na prevádzke kuchyne
  • pomoc pri realizácii inventúr na základe pravidelných intervalov
Zamestnanecké výhody, benefity
  • práca v mladom kolektíve
  • možnosť zvyšovania kvalifikácie
  • kvalitné stravovanie
  • možnosť práce v atraktívnej prevádzke v príjemnom prostredí
  • služby hotelového wellness a fitness centra grátis
  • príspevky na ošatné a cestovné nad 15km
  • možnosť kariérneho rastu
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia a hotelierstvo
Jazykové znalosti
Anglický jazyk – Úplný začiatočník (A1) alebo Nemecký jazyk – Úplný začiatočník (A1)
Ostatné znalosti
Pokladňa – Základy
Počet rokov praxe
2
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
  • výučný list/osvedčenie o odbornej spôsobilosti  (hygienické minimum)
  • zdravotný preukaz
  • orientácia na zákazníka
  • komunikatívnosť
  • tímová spolupráca
  • príjemné vystupovanie
  • príjemný a upravený vzhľad
  • časová flexibilita
  • ústretovosť
  • samostatnosť
  • zmysel pre poriadok a precíznosť
  • schopnosť pracovať pod tlakom
  • zodpovednosť
  • ochota zdokonaľovať sa
  • odborné zručnosti
Stručná charakteristika spoločnosti
Hotel METROPOL**** sa nachádza v centre mesta Spišská Nová Ves a ponúka pohodlné ubytovanie turistom ako aj business klientom. Hoteloví hostia ako aj široká verejnosť si môžu spríjemniť chvíle vo wellness centre a zakúsiť zážitkovú gastronómiu.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
 
Mzdové podmienky (brutto)

1 400 – 2 500 EUR/mesiac

Nástupný plat dohodou, rozhodujú skúsenosti a zručnosti. Preplácajú sa všetky zákonné príplatky.

Ak máte záujem stať sa súčasťou nášho tímu, pošlite nám svoj životopis na e-mail: riaditel@hotel-metropol.skTešíme sa na Vás!