Gastronómia
Ochutnajte a zažite kulinárske umenie nášho šéfkuchára Jozefa Petroviča, ktorý spolu so svojim kuchárskym tímom pripravuje fantastické a nadčasové jedlá. V našom á la carte menu dominujú práve regionálne špeciality príznačné pre región Spiš. Keďže tento región bol počas svojej histórie domovom najrozličnejších národností, v niektorých pokrmoch môžete objaviť kombinácie surovín a postupy prípravy typické aj pre iné národné kuchyne. Jednotlivé pokrmy sú pripravované z kvalitných, čerstvých surovín prevažne od lokálnych výrobcov a dochucované bylinkami vypestovanými priamo v našom hoteli.
Bohatý výber výnimočných a vzácnych značkových rumov a cigár, ako aj vynikajúce dezerty v kaviarni Casa Havana určite potešia všetkých gurmánov. Príjemné chvíle na čerstvom vzduchu s ponukou reštauračných služieb a grilovania si môžete užívať na štýlovej zastrešenej letnej terase. K dispozícii je aj zimná záhrada a salónik, ktoré poskytujú služby spoločensko-zábavného charakteru vhodné na rokovania, meetingy, prezentačné akcie či rodinné oslavy, doplnené o stravovacie služby a občerstvenie.